Facturatiesoftware

Meer dan 60 extra modules
Hulp op maat
10.000+ tevreden klanten
Facturen, offertes, bestelbonnen en afleveringsbonnen en nog veel meer.
Winfakt kan deze perfect opmaken.
Facturatie
Verzamel alle gegevens van jouw klanten en leveranciers op een centrale plaats.

Winfakt is dé facturatiesoftware voor jou als je op zoek bent naar een facturatietool die enorm makkelijk te gebruiken is en heel overzichtelijk is. Ontdek hoe wij jouw facturatie-ervaring kunnen vergemakkelijken!

Bekijk wat wij nog allemaal voor jou in petto hebben

Neem contact op

Facturatiesoftware met oog op gebruiksvriendelijkheid

Winfakt is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van administratieve software waaronder offertesoftware, facturatiesoftware en boekhoudingsoftware. In die tijd zijn we ons factuurprogramma blijven optimaliseren om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Schrikt het gebruik van een online facturatietool je toch nog wat af, omdat je weinig van computers kent? Wij helpen bij het installatieproces en bij het gebruik. Je kan binnen de kortste keren makkelijk overweg met ons facturatieprogramma. Dankzij onze facturatietool en onze expertise hebben we vandaag meer dan 10.000 tevreden klanten in- maar ook buiten België.

Bekijk al onze modules en koppelingen

Voorraadbeheer

Ontdek de mogelijkheden van ons facturatiesysteem

Ons factuurprogramma mag dan wel gebruiksvriendelijk zijn, maar wat kan je er concreet mee doen? In de eerste plaats kan je via onze facturatietool al de gegevens van je klanten en leveranciers op één plaats bewaren. Wanneer je een btw-nummer ingeeft in ons facturatiesysteem zal onze facturatiesoftware automatisch de gegevens verder aanvullen. Doordat zoveel zaken in ons facturatieprogramma geautomatiseerd kunnen worden zullen er minder snel fouten in sluipen en gaat praktisch alles vanzelf. Dankzij ons factuurprogramma zal het beheren en opstellen van facturen dus sneller gaan en kan je die tijd gebruiken voor het optimaliseren van andere zaken binnen jouw bedrijf. Daarnaast kan je ook makkelijk verschillende facturatie- en afleveradressen bewaren en de betaal- en herinneringstermijnen bepalen. Bij een betaling kan je trouwens via ons facturatiesysteem de betaalwijze inboeken en bijhorende statistieken raadplegen. Je kan betalingen van inkomende en uitgaande facturen overzichtelijk opvolgen. Ons facturatieprogramma houdt namelijk elke factuur die volledig of gedeeltelijk openstaat bij in een aparte lijst. Voor je eigen facturen kan je met ons factuurprogramma het percentage van de aftrekbare btw bepalen en het aankoopbedrag splitsen in handelsgoederen, diensten of andere middelen. Je krijgt dus niet alleen een duidelijk beeld over je inkomsten, maar ook over je uitgaven.

Bekijk de modules en test onze gratis demo

Naast de standaardtoepassingen in ons facturatiesysteem zijn er ook nog tal van extra modules om uw factuurprogramma nog meer te optimaliseren. Wij raden je aan om deze gewoon eens te bekijken en na te gaan welke modules voor jouw zaak nuttig kunnen zijn. We begrijpen dat al deze informatie over ons facturatieprogramma vrij abstract is, daarom hebben we een demo die je gratis kan proberen. Zit je nog met vragen, dan mag je altijd het contactformulier invullen!

Facturatie verkoop

Hebben wij jou al kunnen overtuigen?

Probeer dan gratis onze demo versie.
Ga onmiddellijk aan de slag, geen betaling nodig. Proefperiode eindigt zonder opzeg.
Bekijk wat wij nog allemaal voor jou in petto hebben ...

Bekijk al onze modules en koppelingen of bekijk een vergelijkend overzicht.

60+ modules