WinFakt! on the road.
U komt toch ook!

WinFakt! on the road
u komt toch ook!

Workshop aankopen en voorraadbeheer

Om je handelszaak goed en efficiënt te runnen, is het belangrijk om steeds een overzicht te hebben van de artikelen die in voorraad zijn en van de aankopen die je doet. Met WinFakt! kan je op een eenvoudige manier je voorraad beheren en een overzicht behouden van al je bestelbonnen, aankopen, geboekte lonen…

Tijdens deze workshop tonen we hoe je aankoopfacturen kan invoeren, stock kan in- en overboeken, correcties kan aanbrengen en een inventaris kan opmaken. We nemen eveneens het hele backorder-proces door, van de bestelbon van de klant tot en met de bestelbon naar de leverancier en de levering van de goederen.

Uiteraard behandelen we niet enkel de theorie. Je kan alles uitproberen zodat je nadien probleemloos zelf aan de slag kan.

Tijdens de pauze zijn er broodjes, koffie en gebak voorzien en kan je in een ontspannen sfeer ervaringen uitwisselen met andere WinFakt! gebruikers.


**Voor deze workshop is het belangrijk om je eigen laptop mee te brengen waarop onze medewerker een tijdelijke versie van WinFakt! kan installeren. **LET OP! Op de laptop moet een Windows-versie beschikbaar zijn!


Datum: 09-05-2019

Tijd: 10u30-15u00

Plaats: GenkGelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen, bedankt!

Je firmanaam

Je naam

Je telefoonnummer

Je e-mailadresMet hoeveel personen wens je te komen?


Geef hier de naam van de extra deelnemer(s) op


Heb je bijkomende vragen/bemerkingen?


Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle details.