Online facturen

Meer dan 60 extra modules
Hulp op maat
10.000+ tevreden klanten
Facturen, offertes, bestelbonnen en afleveringsbonnen en nog veel meer.
Winfakt kan deze perfect opmaken.
Facturatie
Verzamel alle gegevens van jouw klanten en leveranciers op een centrale plaats.

Heb je je eigen bedrijf en zoek je naar een manier om online facturen op te stellen en te beheren? Winfakt heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van softwareadministratie en heeft ook een online facturatieprogramma ideaal voor het beheer van facturen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Bekijk wat wij nog allemaal voor jou in petto hebben

Neem contact op

Online facturen beheren was nog nooit zo makkelijk

Omdat wij begrijpen dat het online beheren en opstellen van een factuur niet voor iedereen even eenvoudig is, hechten we veel belang aan gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn de overzichten die je vindt in ons online factuurprogramma altijd en duidelijk en aanpasbaar volgens een herkenbare huisstijl. Daarnaast helpen we je ook graag bij de installatie en bij het gebruik van ons online facturatieprogramma. Zelfs als je niks van computers kent zal je op korte tijd online jouw factuur leren opmaken.

Bekijk al onze modules en koppelingen

Voorraadbeheer

Ontdek de voordelen van een online factuurprogramma

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een online facturatieprogramma, tegenover een offline programma als Word of Excel. Dankzij het werken met online facturen win je enorm veel tijd. Je hoeft geen papieren versies meer af te printen en door te sturen en hoeft ook niet meer via je e-mailprovider te werken. Je kan de facturen namelijk rechtstreeks via je online facturatieprogramma laten verzenden. Daarnaast is een online factuurprogramma toegankelijker en kan je het makkelijk koppelen. Je kan je applicatie overal gebruiken, zolang je over een internetconnectie beschikt en je kan je programma makkelijk koppelen met andere systemen of pakketten. Zo kan je bijvoorbeeld via modules ons factuurprogramma koppelen aan een boekhoudprogramma of andere administratiesoftware. Door je gegevens te koppelen zullen er minder snel fouten optreden dan bij het handmatig overnemen van info. Die gegevens worden trouwens veel veiliger bewaard op een online systeem dankzij back-ups! Tot slot kan je in een online facturatieprogramma ook veel beter controles uitvoeren. Alle gegevens staan mooi geordend en zijn snel terug te vinden. Je kan bijvoorbeeld makkelijk terugvinden wanneer je een factuur hebt gestuurd en welke facturen nog openstaan.

Probeer onze gratis demo

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van een online factuurprogramma? Probeer onze demo volledig gratis en je wereld zal open gaan! Bij vragen mag je ons altijd contacteren via het contactformulier.

Facturatie verkoop

Hebben wij jou al kunnen overtuigen?

Probeer dan gratis onze demo versie.
Ga onmiddellijk aan de slag, geen betaling nodig. Proefperiode eindigt zonder opzeg.
Bekijk wat wij nog allemaal voor jou in petto hebben ...

Bekijk al onze modules en koppelingen of bekijk een vergelijkend overzicht.

60+ modules