Boekhoudingprogramma

Meer dan 60 extra modules
Hulp op maat
10.000+ tevreden klanten
Facturen, offertes, bestelbonnen en afleveringsbonnen en nog veel meer.
Winfakt kan deze perfect opmaken.
Facturatie
Verzamel alle gegevens van jouw klanten en leveranciers op een centrale plaats.

Ons boekhoudingprogramma kan je helpen met het bijhouden van de boekhouding van jouw bedrijf. Een goede boekhouding zorgt voor een overzichtelijke weergave van de financiële toestand van jouw zaak. Ontdek hoe de eenvoudige boekhoudsoftware van ons boekhoudingsysteem jouw werklast kan verzachten!

Bekijk wat wij nog allemaal voor jou in petto hebben

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden van ons boekhoudingprogramma

Het boekhoudingprogramma van Winfakt biedt simpele oplossingen voor tal van boekhoudzaken. Zo helpt onze eenvoudige boekhoudsoftware bijvoorbeeld bij het opstellen van afschrijvingstabellen voor jouw investeringen. Ons boekhoudingsysteem heeft namelijk een module specifiek voor het opstellen van afschrijvingstabellen. Daarnaast kan onze eenvoudige boekhoudingsoftware ook helpen bij btw-listing en btw-aangifte. Je hoeft dit dus niet langer handmatig te doen en wint enorm veel tijd dankzij ons boekhoudsysteem. Via ons boekhoudingprogramma krijg je niet alleen een duidelijk overzicht van je inkomsten, maar ook van jouw uitgaven. Door de aankopenmodule te combineren met de export naar boekhoudpakket krijgt je boekhouder ook de cijfers van je uitgaven. Zo bespaar je hem of haar én jezelf enorm veel tijd. Ook kan je boekhouder via de module “intrastat” van onze eenvoudige boekhoudsoftware mogelijk om een Intrastat-aangifte door te sturen naar de bevoegde administratiedienst. Zoals elke boekhouder wel zal weten is een goed overzicht heel belangrijk, maar ook niet altijd even makkelijk. Ons boekhoudingsysteem heeft een module genaamd “kosten/opbrengsten-calculatie”, die hierbij enorm kan helpen. Aan de hand van die eenvoudige boekhoudingsoftware kan je namelijk kosten en aankopen classificeren en codes geven. Op die manier kan je per project heel snel en makkelijk een overzicht van de kosten en opbrengsten opvragen. De laatste module voor boekhouders die die onze eenvoudige boekhoudsoftware aanbiedt is “multijournalen”. Deze module maakt het mogelijk om twee bedrijven met dezelfde btw-nummer te beheren in één boekhoudingprogramma. Elk bedrijf krijgt zijn eigen factuurnummering, logo en hoofding. Wil je dus enorm veel tijd winnen zodat je meer focus kan leggen bij andere zaken van jouw bedrijf? Dan is onze eenvoudige boekhoudingsoftware dé oplossing voor jou.

Bekijk al onze modules en koppelingen

Voorraadbeheer

Maak jouw boekhouder blij

Hoewel Winfakt in de eerste plaats een facturatietool is om eenvoudig zaken mee te factureren kan je de tool via modules uitbreiden tot een echt boekhoudingprogramma. Probeer onze gratis demo en ontdek hoe vlot boekhouden met ons boekhoudingsysteem verloopt. Bij vragen mag je altijd het contactformulier invullen. Hopelijk maken wij binnenkort jouw boekhouder enorm gelukkig dankzij onze eenvoudige boekhoudingsoftware!

Facturatie verkoop

Hebben wij jou al kunnen overtuigen?

Probeer dan gratis onze demo versie.
Ga onmiddellijk aan de slag, geen betaling nodig. Proefperiode eindigt zonder opzeg.
Bekijk wat wij nog allemaal voor jou in petto hebben ...

Bekijk al onze modules en koppelingen of bekijk een vergelijkend overzicht.

60+ modules